Llibreria Rata Corner Palma de Mallorca

start.souvenir.libreria.rata.corner.bookstore.palma.mallorca.giftshop
start.souvenir.libreria.rata.corner.bookstore.palma.mallorca.giftshop

Libreria RATA CORNER

Rata Corner


LLIBRES, MÚSICA & ART

Diuen que quan els dinosaures s’extingiren fa 65 milions d’anys degut a la glaciació, els petits rosegadors que varen ser capaços d’adaptar-se al nou entorn varen sobreviure i continuaren evolucionant.

Rata Corner és una llibreria, situada a Palma al carrer d’Antoni Marquès 34, on podreu trobar una selecció de les darreres novetats de llibres de narrativa, assaig, novel·la gràfica, fanzines, així com llibres d’història, pensament, gènere, música & cinema i  sobre art & disseny (fotografia, art, disseny gràfic, de moda…) i revistes. A més també hi trobareu una selecció de vinils de pop i rock, amb artistes internacionals i especial interés per els artistes locals. I al nostre  espai expositiu podreu gaudir d’exposicions, i sempre tenim una petita secció d’obra gràfica amb originals, serigrafies, prints o gravats per comprar.

Però aquí no acaba tot, a més també tenim una cuidada selecció de productes de papereria, i artesania. En els nostres més de tres anys de vida, hem organitzat més de 250 activitats culturals, així que no us oblideu de consultar la nostra programació.

Obrim de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16:30 a 20:30h

Carrer d’Antoni Marquès, 34

07003 Palma, Illes Balears

Tel 971 21 46 22

hola@ratacorner.com

www.ratacorner.com